YENİ BİR BLOG, YENİ BİR BEBEK



Herkese kocaman, yürekten bir merhaba!

Uzun zamandan beri bloguma yeni birşeyler ekleyemediğim için çok üzgünüm. Ama kendisi küçük, Varlığı ve sebebi ise çok büyük ve  bir o kadarda güzel bir nedenim  vardı :)

Blogumu yazmaya başladığım sırada bizim minik Defne prensesimiz de büyümeye başlamış karnımda :) o büyüdü, büyümesine de benim blog bir türlü büyüyemedi. :)

 Zorlu bir süreç  DOKUZ ay'cık!

 Sıcaklarla mücadele birçok sağlık problemleri en başta şekerimin 190 olması ve aşırı ödem, reflü, bir yandan nefes darlığı.

Hamilelik demek;

 Güneşin bütün gün mutfağımda olmasından yakınıp sabahın köründe, akşam yemeği için mutfağa girmek ve bir an önce çıkmak istemek ve bu yemeğe de soğan koymasam nasıl olur ki ? demek, evde bütün malzemeler olmasına rağmen ev halkının  pasta taleplerini geri çevirmek ve bütün çikolataları gözümün görmüyeceği bir yerlere kaldırmak demek :)

Gerçekten  bunları yaşadım ve kendime inanamadım.Aşerme işlerine hiç anlam vermezdim yok sabah bulantıları, yok kokuya karşı hassasiyet baş dönmesi vs. şımarıklık gibi gelirdi bana duyduğumda. İki hamileliğimde de hiçbirini yaşamamıştım
ama bütün sözlerimi geri aldım, hatta yuttum çünkü hepsini en şiddetli haliyle yaşadım.

Bu süreçte yeni tarifler ekleyemedim ve  çeşitlerimi büyütemedim istemiyerek te olsa blogumu ihmal ettim  bu yüzdende sevgili ziyaretçilerimden ve beni takip eden düm dostlarımdan özür diliyorum.

İnşallah bundan sonra yeni yazılarımla ve tariflerimle burada sizlerle olacağım..

Bu minik prensesimle üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyorken işimin de ne kadar zor olduğunun farkındayım.Üçüncü kez derken ben bile inanamıyorum :)

Sen bir çocukla yıllarca kal sonra iki yıl arayla iki çocuk daha dünyaya getir hemde bütün bunlar 34'den sonra olsun :) cesaretimden dolayı beni tebrik edebilirsiniz.

Bunları yaşamak ve yazmak o kadar kolay değil aslında duruyu dünyaya getirdikten sonra üçüncü bir çocuğun daha olcak deseler hayatta inanmazdım kesinlikle şu söze katılıyorum;

 Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma !!

Ve işte karşınızda yaşadığım tüm zor günleri, bir gülücüğüyle unutturan tarifi olmayan mutluluk


Rabbim herkesin evladını bağışlasın, hayırlı evlatlar eğlesin ve Rabbim evlat hasreti çekenlere de nasip etsin.



2 yorum:

  1. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.....Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Amin, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sevgili Pasta Diyarı. Bilmukabele..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...